Ons team

Kinderopvang-online is een samenwerkingsverband
met diverse professionals
uit zowel de kinderopvang en als het onderwijs.

Wij verzorgen trainingen en e-learnings voor pedagogisch medewerkers en managers met een hart voor kinderen. In elke training staat het kind centraal. Leer kijken door de ogen van een kind, volg het en stem jouw begeleiding hierop af. We bieden verschillende standaard trainingen aan, maar zullen altijd met je in gesprek gaan en zo bekijken hoe we de training op maat kunnen maken.

Het aanbod is interessant voor zowel pedagogisch medewerkers, gastouders en voor managers en pedagogisch coaches, wij ontwikkelen samen met jou een passend aanbod!

Wij werken met een flexibel team met verschillende experts, om zo vanuit verschillende invalshoeken een training te benaderen.

Marga van der Linden

Lees meer over Marga van der Linden, partner bij Kinderopvang-online.nl

Wendy Zenden

Lees meer over Wendy Zenden, partner bij Kinderopvang-online.nl

Aanvullend team:

Naast ons vaste team hebben wij veel mensen die ons ondersteunen bij het schrijven van modules. Zoals Tesse Nuijten (eigenaar Kinderopvang Bij ons, orthopedagoog), Berna van der Linden (lerares basisonderwijs en kunstenaar), Agnieska Kaszuba (docent MBO, psychologe), Marijke van der Linden (lerares speciaal basisonderwijs, fotograaf).